Minőségi termékek széles választéka
Kedves és Segítőkész Ügyfélszolgálat
Szezonális Akciók és Egyedi Ajánlatok
+36 70 395 7192

Satake 805-544 Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakés, 20 cm-es penge hossz, damaszk acél, pakka fa markolat

55 890 Ft

Cikkszám 4956617805544 Kategóriák , ,

Leírás

Szeretné tudni, melyik konyhai eszköz képes megkönnyíteni és meggyorsítani a konyhai szeletelési feladatokat? A Satake Daichi Gyuto 20 cm-es japán damaszk konyhakés éppen erre lett tervezve.

Ez a kés kiválóan alkalmas zöldségek, gyümölcsök, húsok és halak pontos és precíz vágására, és kialakításának köszönhetően a legkülönfélébb filézési feladatokat is könnyedén elvégezheti vele, legyen szó csirke csontozásáról vagy kisebb halak filézéséről.

Kiemelkedő minőség és innovatív tervezés
A 69 rétegű kovácsolt damaszk acél penge nemcsak lenyűgöző megjelenést biztosít, hanem a tartósság és a pengeélesség garanciája is. A penge közepén található MVS10Cob mag magas széntartalmának köszönhetően rendkívül éles, ugyanakkor ellenáll a kopásnak, így hosszú távon is megőrzi kiváló vágási teljesítményét. A 20 cm-es penge optimális hosszúságú a precíz vágásokhoz, míg a kétoldalas szimmetrikus vágóél biztosítja a sima és egyenletes szeletelést.

Kényelmes fogás, elegáns megjelenés
A kényelmes és tartós pakka fa markolat nemcsak esztétikus, hanem ergonomikus kialakításának köszönhetően biztos fogást nyújt, még hosszabb használat során is. A kés teljes hossza 33,5 cm, amely tökéletes egyensúlyt biztosít a pengével, a mindössze 170 grammos súly pedig könnyed manőverezhetőséget kínál minden feladathoz.

Kiváló választás hobbi és profi szakácsok számára
A 61 HRC keménységű penge lehetővé teszi, hogy még a legnehezebb konyhai feladatokkal is megbirkózzon, a penge vastagsága pedig mindössze 2,1 mm, amely különösen precíz vágásokat tesz lehetővé. A Satake Daichi Gyuto minden konyhában alapvető eszköz, legyen szó amatőr vagy profi szakácsról. Ez a kés nem csupán szerszám, hanem a konyhai kreativitás és hatékonyság valódi forrása.

A japán kézművesség és nyugati funkcionalitás találkozása
A gyuto kés története a Meiji-korra nyúlik vissza, amikor Japán nyitott a nyugati kultúra felé. A „”gyuto”” szó jelentése „”marhakés””, de ma már ez a típusú kés az egyik legsokoldalúbb eszköz a konyhában. A japán mesterek által készített vékony, rendkívül éles penge és a nyugati stílusú séfkés kombinációja tökéletesen megfelel a modern konyhai követelményeknek.

Ne várjon tovább! Szerezze be a konyha lelkét, és tapasztalja meg a tökéletes vágás örömét a Satake Daichi Gyuto konyhakéssel!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Satake 805-544 Daichi Gyuto (Séf) japán damaszk konyhakés, 20 cm-es penge hossz, damaszk acél, pakka fa markolat” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük